Ruilen en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Retourkosten nemen wij uiteraard volledig voor rekening. U hoeft dus niet extra te betalen voor het retourneren van uw product. Tevens zullen wij netjes uw bestelling gratis bij u komen ophalen, mocht u niet tevreden zijn. In bijzondere gevallen vragen wij – alleen na verlopen van de retour deadline – kosten voor het ophalen of omruilen van het meubel.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@mangoemeubels.nl of het formulier hiernaast invullen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.