Ruilen en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Voor retourkosten berekenen wij een deel van de kosten hiervan. Wij brengen daarom standaard, per product tot 50kg, €25 in rekening (bij meerdere producten tot 50kg, blijft de prijs €25). In bijzondere gevallen vragen wij – alleen na verlopen van de retour deadline – kosten voor het ophalen of omruilen van het meubel.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wanneer u de bestelling beschadigd ontvangen heeft, vragen wij u om hier duidelijke foto’s van te maken. Uiteraard brengen we dan geen retourkosten in rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@mangoemeubels.nl of het formulier hiernaast invullen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.