Mangoe meubels
Industriele meubels van mangohout.

Wij zijn Mangoe. Aangenaam kennis te maken!

Bij Mangoe Meubels staan we voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Welkom bij Mangoe Meubels! Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige, duurzame en stijlvolle meubels gemaakt van het prachtige mangohout aan onze klanten. Onze visie is om uw huis te transformeren in een warme, uitnodigende en unieke leefomgeving die volledig bij uw stijl past.

Mangohout is een van de meest populaire houtsoorten vanwege zijn schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. Het is afkomstig van de mangoboom, een boom die voornamelijk wordt gekweekt in India en Zuidoost-Azië. Mangohout heeft een warme, rijke kleur en unieke patronen, waardoor elk stuk meubilair uniek is. Bij Mangoe Meubels geloven we dat het gebruik van mangohout niet alleen prachtige meubels oplevert, maar ook bijdraagt aan duurzaam bosbeheer. Mangobomen worden namelijk gekweekt voor hun fruit en het hout wordt gebruikt als bijproduct, waardoor er geen extra bomen hoeven te worden gekapt.

Mangoe Meubels is opgericht door een team van professionals met jarenlange ervaring in de meubelindustrie, die gepassioneerd zijn over het werken met mangohout en het creëren van prachtige meubelstukken. Onze collectie bestaat uit een breed scala aan meubels, waaronder banken, stoelen, tafels, kasten, bedden en meer, allemaal gemaakt van hoogwaardig mangohout en met de hand vervaardigd door ervaren vakmensen.

Onze klantenservice en ondersteuning zijn van de hoogste kwaliteit, we bieden ook persoonlijk advies en hulp bij het kiezen van de juiste meubels voor uw huis.

Een klantenservice die pas stopt als jij tevreden bent

Hallo, ik ben Anne en ik ben een meubel expert bij Mangoe. Ik heb een passie voor meubilair en design en ik ben toegewijd om onze klanten te helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor hun huis. Ik heb een brede kennis van verschillende stijlen, materialen en trends in de meubelindustrie en ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ik werk nauw samen met ons team van ontwerpers en fabrikanten om ervoor te zorgen dat we de beste meubelstukken aanbieden die zowel stijlvol als functioneel zijn. Of het nu gaat om het vinden van de juiste bank, tafel, stoel of accessoire, ik sta klaar om onze klanten te helpen hun droomhuis te creëren.

Bij Mangoe Meubels is klantenservice van het hoogste belang en we zijn er trots op dat we onze klanten de best mogelijke ervaring kunnen bieden.

Anne

Mangoe Meubels B.V.